De Growcoon. De stek- en zaadplug met tray-specifieke pasvorm

Voor elk teeltsysteem is de juiste Growcoon beschikbaar. Een van de unieke eigenschappen is immers dat de Growcoon in iedere gewenste 3D-vorm kan worden geproduceerd. Door de unieke vorm past de Growcoon perfect in elke tray.
 
Waarom is de pasvorm belangrijk?
De ontwikkeling van wortels en fijne haarwortels bepaalt de groei van een gewas. De pasvorm van de Growcoon draagt hier maximaal aan bij. De pasvorm is conisch, waardoor de Growcoon perfect aansluit op de tray. U kunt daardoor voldoende substraat gebruiken in de Growcoon.
 
Extra pluspunt is de goede aansluiting aan de bovenkant van de tray. Die voorkomt uitdroging van het substraat onderin de tray. Tussen Growcoon en traywand blijft aan de onderkant een zuurstofbuffer over. Deze buffer geeft de plant in de Growcoon alle ruimte om te wortelen.
 
Standaard maten van de Growcoon
Standaard zijn altijd 10 verschillende maten leverbaar. Doordat we deze maten altijd op voorraad hebben, bent u verzekerd van snellere levertijden en lagere prijzen. Ook heeft u meer houvast in het aanbod door de enorme hoeveelheid traymaten. Voor specifieke gevallen of nieuwe teeltsystemen is maatwerk mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.
 
Continu checken we of de actuele standaard maten nog altijd aansluiten bij uw wensen en de verschillende segmenten waarin de Growcoon wordt toegepast.
 
Sluiten
TRIAL
AANVRAAG
CONTACT
OPENEMEN
GA NAAR
HYDROPONICS