10 standaard maten als uitganspunt

De Growcoon is ontwikkeld vanuit de visie om dingen eenvoudiger te maken in de opkweekfase. Die visie is zelfs terug te vinden in ons assortiment. Hoewel er een groot aantal verschillende trays in omloop is, kiezen we ervoor om uit te gaan van een aantal standaardmaten. Dit houdt het bestelproces voor u overzichtelijk.

Natuurlijk zijn we ook graag bereid tegemoet te komen aan wensen met betrekking tot een afwijkende maatvoering. Daarvoor is de Growcoon ook verkrijgbaar als standaard+ of als special.
Onze  traycalculator [hyperlink] geeft u een duidelijk antwoord op de vraag welke Growcoon voor u de juiste is.
PAST ONZE GROWCOON IN UW TRAY (TRAY CALCULATOR)

Growcoon standaard
Standaard wordt de Growcoon geleverd in verschillende plugmaten. Deze standaardma atvoeringen kunt u altijd direct uit voorraad bestellen. Standaardmaten zijn altijd uit voorraad leverbaar. Minimale bestelhoeveelheid: 1 doos.
Wilt u de Growcoon in standaardmaat vrijblijvend uitproberen? Dan kunt u deze kosteloos bestellen als trial box, inclusief tray. 
VRAAG VRIJBLIJVEND EEN TRIAL AAN

Growcoon standaard+
Naast de standaardafmetingen is het ook mogelijk de Growcoon als standaard+ te leveren. Technisch gezien is het mogelijk om de hoogtemaat van een standaard-Growcoon te laten afwijken. Hierdoor ontstaat een grote flexibiliteit in maatvoering waardoor de Growcoon ook geschikt is voor veel andere trays.
De standaard+ maten worden in overleg met u als klant geproduceerd. Neem contact met ons op als u een indicatie van de levertijd wilt hebben. Houd er rekening mee dat de minimale bestelhoeveelheid 1 pallet bedraagt. (Circa ... stuks.)
Omdat het gaat om afwijkende maten, is het helaas niet mogelijk om trial boxen met Growcoons standaard+ beschikbaar te stellen.

Growcoon special
Growcoons van het type Special worden op maat geproduceerd volgens uw specificaties. Ook hiervoor gelden afwijkende levertijden en minimale bestelhoeveelheden. Neem contact met ons op als u hier meer over wilt weten.
Vanwege de klantspecifieke afmetingen is het helaas niet mogelijk om trial boxen met Growcoons special beschikbaar te stellen.

Het voordeel van Growcoons bestellen op contractbasis
Wij werken graag met u als klant samen op basis van contracten. In deze contracten leggen we voor 1, 2 of 3 jaar vast:
  • welke hoeveelheden pluggen u op welke momenten wilt afnemen
  • wat de leveringscondities zijn

Het aangaan van contracten is uiteraard geen verplichting. Wel biedt het u als klant grote voordelen:
  • prijstechnisch, doordat we zeker zijn van een grotere afname kunnen we u een staffelkorting verlenen
  • productietechnisch, omdat wij als producent ons productieproces afstemmen op uw afnamemomenten en u dus altijd op tijd kunnen leveren

Wilt u meer weten over contracten? Neem dan vrijblijvend contact op.
KOM IN CONTACT MET GROWCOON
Sluiten
TRIAL
AANVRAAG
CONTACT
OPENEMEN
GA NAAR
HYDROPONICS