De Growcoon. De samenbindende factor voor wortel en kluit

De functie van een stek- en zaadplug is het samenbinden van de wortelkluit. Vooral bij geautomatiseerde processen is die binding essentieel. Daarom is de Growcoon ontwikkeld. Het is ook precies het terrein waarop de Growcoon zich van andere pluggen onderscheidt.
 
Bij het overplanten van stekken is er een grote kans dat de kluit uit elkaar valt. Machines en omgeving vervuilen daardoor, het wortelgestel van de plan kan beschadigd raken. Bij het gebruik van de Growcoon bent u er zeker van dat de wortelkluit intact blijft. En dat uw plant zich daardoor optimaal kan ontwikkelen.
 
Bespaar tijd met de Growcoon
Teelt u een gewas dat moeilijker wortelt, bijvoorbeeld succulenten? De groei van moeilijk wortelende gewassen is sterk afhankelijk van specifieke samenstellingen en structuren van het substraat. Met name in die teelten kunt u veel tijd winnen door de Growcoon toe te passen.
Ook kunt u gewoon uw eigen substraat blijven gebruiken. Het resultaat is niet alleen dat uw plant zich ontwikkelt op een natuurlijke manier. Ook kunt u tot wel 5 weken tijdwinst boeken bij het overpotten of uitleveren van jonge planten!
 
Sluiten
TRIAL
AANVRAAG
CONTACT
OPENEMEN
GA NAAR
HYDROPONICS