Even kennismaken: Roy Klein

Roy Klein is afkomstig uit een traditionele tuinbouwregio in Nederland: het gebied rond Roelofarendsveen. Van oudsher werden hier aardbeien, augurken en peulen gekweekt, later vooral sierteeltgewassen, snijbloemen en potplanten. Tegenwoordig is Roelofarendsveen vooral bekend om de vele tulpen die van bol tot kleurige bossen worden geproduceerd in moderne bedrijven. 
 

Zijn ouders en de generaties ervoor waren kwekers. Hierdoor is Roy opgegroeid tussen de tulpen en snijbloemen (zo ontwikkelde hij zijn groene vingers). Met zijn interesse in planten en teelttechnieken was het volgen van een studie Biologie een logische stap. Het is Roys passie om kwekers te ondersteunen het beste uit een plant te halen.  Roy denkt namelijk graag mee met productontwikkeling, duurzame innovaties en de optimale toepassing van de Growcoon bij een individuele kweker. 

Heeft u een vraag aan Roy?
Wilt u meer weten over de Growcoon? Of over de specifieke voordelen voor úw type teelt? Neem vrijblijvend contact op met Roy Klein. Hij helpt u graag verder!


Laat uw vraag hier achter en Roy geeft antwoord
 
Sluiten
TRIAL
AANVRAAG
CONTACT
OPENEMEN
GA NAAR
HYDROPONICS