Rötjes Young Plants

Rötjes Young Plants is een van de eerste kwekers die met de Growcoon is gaan werken zijn teeltsystemen. Het is een toonaangevende boomkwekerij in het uit Limburg die bekend staat om zijn vooruitstrevende werkwijze. Met name de hoge kwaliteit sierheesters, bodembedekkende heesters en rozen waar Rötjes Young Plants het uitgangsmateriaal voor produceert zijn wereldwijd bekend Als belangrijkste winstpunten van de Growcoon ziet het bedrijf de toegenomen efficiëntie en een eenvoud van het proces.
 
"In de boomkwekerij sector wordt steeds meer gevraagd naar just-in-time delevery. Growcoon helpt ons hier op in te spelen." - Tobias Rötjes | Eigenaar
Over Rötjes Young Plants
Rötjes Young Plants is gevestigd in Lottem. Het is een toonaangevende leverancier van uitgangsmateriaal in de boomkwekerijsector. Het bewortelen van stekken van sierheesters, bodembedekkende heesters en rozen, dat is de core business. Hierbij staan hoogwaardige kwaliteit en de wens van de klant centraal. Rötjes young plants maakt jaarlijks zo’n 25.000.000 bewortelde stekken van voornamelijk Hebe, Rosa, Vinca, sierheesters en  bodembedekkende heesters. De zijn kwekers in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Denemarken en in diverse andere Europese landen.
 
Het grootste winstpunt voor Esperit Young Plant is dat de Growcoon Rötjes in staat stelt haar klanten op een snelle manier maatwerk te kunnen leveren.

MEER INFORMATIE OVER ROTJES YOUNG PLANTS
Sluiten
TRIAL
AANVRAAG
CONTACT
OPENEMEN
GA NAAR
HYDROPONICS