De Kruidenaer

De Kruidenaer is een belangrijke referentie voor de Growcoon. Het is het eerste bedrijf dat op serieuze schaal de Growcoon toepast in waterteelt. De Kruidenaer is een onderscheidende kruidenkweker uit Etten-Leur. Het bedrijf onderscheid zich door kruiden op water te kweken. Als belangrijkste winstpunten van de Growcoon ziet het bedrijf de uniforme groei en goed vochthuishouding.
 
"De Growcoon zorgt voor een uitstekende doorwortelling en een goede vochthuishouding en is daarom een belangrijk onderdeel van ons systeem." - Richard Smits | Bedrijfsleider
Over De Kruidenaer
In het vruchtbare gebied van West-Brabant, op de grens tussen zand- en kleigrond, beschikt De Kruidenaer in Etten-Leur over ruim 20 hectare waar verse kruiden in kassen én volle grond worden geteeld. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne teelttechnieken. De Kruidenaer is continu bezig om de teeltomstandigheden en technieken te verbeteren, waarbij duurzaamheid een belangrijke pijler is. In de kassen teelt De Kruindenaer munt en basilicum (gewone groene, rode basilicum, Thaise basilicum). In de volle grond zijn dit o.a. bieslook, dille, rozemarijn, koriander en peterselie. Het voordeel van het in eigen beheer telen is dat het van zaadje of stek tot verpakt eindproduct zelf geproduceerd wordt en bekend is wat er tijdens het hele productieproces met de kruiden gebeurt.
 
Het grootste winstpunt voor De Kruidenaer is dat de Growcoon zorgt een compacte kluit ook al is deze klein van formaat.

MEER INFORMATIE OVER DE KRUIDENAER
 
Sluiten
TRIAL
AANVRAAG
CONTACT
OPENEMEN
GA NAAR
HYDROPONICS