Amigo Plant

Amigo Plant  is de eerste succulenten kweker die de toegevoegde waarde zag van de Growcoon in deze uitdagende teelt. Het is een vooruitstrevende kwekerij Noord-Holland die in 2017 verkozen is tot Agrarisch Ondernemer van het Jaar. In Nederland en Portugal kweekt Amigo Plant de hoogste kwaliteit producten, zoals Echeveria, Crassula, Kalanchoë, Aloë en Haworthia. Ook worden er vele pot-plantcombinaties en arrangementen gemaakt, die aansluiten bij allerlei feestdagen en de diverse jaargetijden. Als belangrijkste winstpunten van de Growcoon ziet het bedrijf de makkelijke en snelle verwerking.
 
"Na onderzoek kwam Growcoon het beste uit de test voor de oplossing van ons probleem; het makkelijk los komen van stekken uit de tray." - Marcel Nieuwenhuijzen | Teeltechnisch verantwoordelijk
Amigo Plant is een kwekerij met meer dan 19 hectare kas verspreid over meerdere locaties in Nederland en Portugal. Op de kwekerijen worden meer dan 60 soorten vetplanten/succulenten geteeld in diverse potmaten. Het brede en betrouwbare assortiment wordt afgezet aan de professionele handel zoals groothandelsbedrijven, cash&carry, tuincentra en de retail. Enkele belangrijke producten zijn: Echeveria, Crassula, Kalanchoë, Aloë en Haworthia. Ook worden er vele pot-plantcombinaties en arrangementen gemaakt, die aansluiten bij allerlei feestdagen en de diverse jaargetijden. Door de optimale omstandigheden op teeltlocatie in Portugal, kunnen jaarrond de beste kwaliteit producten worden gegarandeerd.
 
Het grootste winstpunt voor Amigo Plant is dat de Growcoon Amigo Plant weken tijdwinst oplevert in de opkweek van succulenten.

MEER INFORMATIE OVER AMIGO PLANT
 
Sluiten
TRIAL
AANVRAAG
CONTACT
OPENEMEN
GA NAAR
HYDROPONICS