Klasmann Deilmann

De Growcoon is exclusief verkrijgbaar bij Maan BioBased Products en Klasmann-Deilmann, de internationale partner voor de Growcoon. Beide partijen leveren exclusief aan de gehele tuinbouwsector. Klasmann-Deilmann richt zich met de Growcoon niet alleen op de Nederlandse markt, maar ook op de landen eromheen. Een belangrijke afspraak binnen de samenwerking is dat de Growcoon in combinatie met ieder gewenst substraat kan worden ingezet.


Krachtige samenwerking
Bart Oude Wesselink, managing director Maan Biobased Products: ‘De Nederlandse markt heeft ons bevestigd dat de Growcoon een baanbrekend, toekomstgericht en succesvol product is. Om dit product in Nederland en Europa onder aandacht te brengen, wilden wij samenwerken met een gevestigde internationaal opererende partij binnen de tuinbouwsector. Belangrijke voorwaarde was dat het imago van de partner zou passen bij het hoogwaardige imago van de Growcoon. Wij zijn erg blij dat wij in Klasmann-Deilmann deze partij hebben gevonden.’
 
De internationaal opererende substraatleverancier heeft op dit moment nog geen wortelpluggen in haar assortiment. Voor Klasmann-Deilmann is de Growcoon een sterk product voor de toekomst. Ted Vollebregt, managing director Klasmann Deilmann Benelux: ‘De internationale tuinbouw verandert snel. Klasmann-Deilmann heeft veel aandacht voor duurzame innovatie. De Growcoon zien wij als een product dat de tuinbouwsector structureel zal veranderen. Vanwege de nauwe verbondenheid tussen substraat en de Growcoon zijn wij erg blij dat wij samen met Maan BioBased Product dit product verder mogen gaan vermarkten.’
 
Klasmann-Deilmann
Klasmann-Deilmann is wereldwijd marktleider in de internationale substraatindustrie. Vanuit productiebedrijven op diverse locaties legt Klasmann-Deilmann de basis voor het succes van professionele telers over de hele wereld. Pijlers van dat succes zijn een grondige kennis van substraten, optimale logistieke processen en de geografische spreiding van de herkomsten.
 
Daardoor is het bedrijf in staat jaarrond een hoge en constante kwaliteit te leveren. Klasmann-Deilmann beschikt over eigen veenderijen in Duitsland, Ierland, Litouwen en Letland. In het kader van duurzaamheid worden de veenderijen na vervening weer teruggebracht in natuurlijke staat, waardoor de locaties veranderen in natuurgebieden.
 
Sluiten
TRIAL
AANVRAAG
CONTACT
OPENEMEN
GA NAAR
HYDROPONICS