De merknaam "Growcoon"

De merknaam Growcoon is samengesteld uit de woorden ‘grow’ en cocoon’.
 
Bij de ontwikkeling van de Growcoon stond de plantwens centraal. Het uitgangspunt is dat iedere plant zich met haar wortels op een 100% natuurlijke manier kan ontwikkelen. Daar zorgt de Growcoon voor: enerzijds door de open netstructuur die de wortelgroei niet belemmert, anderzijds door het  gebruik van ieder type los gevuld substraat. Het resultaat is een perfect microklimaat in de Growcoon.
 
Cocon
Optimaal wortelkluit beschermen
Niet voor niets gebruiken kwekers wortelpluggen om gewassen te vermeerderen. De kluit waarin de plant zich ontwikkelt is het ‘epicentrum’ van de groei.  Hier wordt de kwaliteit van de plant bepaald. Daarom moet die plek optimaal worden beschermd, zodat kluit en wortels niet beschadigen. Vergelijk het met de ontwikkeling van een vlinder. De rups groeit en trekt zich terug in zijn cocon, een veilige omgeving om zich verder te ontwikkelen tot een prachtige vlinder. Wat de cocon voor de rups is, is de Growcoon voor de jonge plant.
 
Deze natuurlijke groei is de basis voor een stabiele, snelle verdere ontwikkeling van de plant, ondersteund door  een biologisch afbreekbare plug. Daarom hebben we gekozen voor een naam die dicht bij de belangrijkste eigenschappen van het product staat: groeien in een eigen ‘cocon’. Growcoon!
 
Sluiten
TRIAL
AANVRAAG
CONTACT
OPENEMEN
GA NAAR
HYDROPONICS