Maan BioBased Products lanceert nieuwe website

Eenvoud en efficiency in één: met dat uitgangspunt wil Maan BioBased Products wereldwijd een belangrijke speler worden in de professionele tuinbouw. Op de nieuwe website die recent is gelanceerd is alle informatie te vinden over de Growcoon, een product dat die uitgangspunten optimaal in praktijk brengt. Op de site zijn ook een aantal effectieve tools beschikbaar.
 
Informatie delen essentieel
Begin 2016 introduceerde Maan BioBased Products de Growcoon. Sindsdien gaat het snel. In een jaar tijd zijn meer dan 300 praktijkproeven succesvol uitgezet. Die testen hebben veel kennis en ervaring opgeleverd, ook voor de betrokken kwekers.
 
Informatie, toepassingsgebieden en referenties zijn belangrijk voor kwekers. Daarom is op de website een prominente plek daarvoor ingeruimd: uitgebreide cases van toonaangevende kwekerijen in woord en beeld, ervaringen uit verschillende marktsegmenten en uitgebreide informatie over de verschillende producteigenschappen en productvoordelen.
Bekijk de klantcases

Online trial aanvragen
Veel informatie of niet: we begrijpen dat u niet een-twee-drie overstapt op een ander opkweeksysteem. Daarom bieden we u de mogelijkheid om een proef op te zetten. In uw eigen bedrijf, met uw eigen product, kunt u zelf beoordelen wat de grote voordelen van de Growcoon zijn. Bij Maan BioBased Products kunt u kosteloos en vrijblijvend proefpakketten bestellen. U krijgt dan een aantal dozen van de Growcoon, eventueel aangevuld met plantentrays. Op de website kunt u digitaal een proefpakket aanvragen.
Vraag een PROEFPAKKET aan

Vind eenvoudig de juiste maat met de traycalculator
Het assortiment van de Growcoon is heel overzichtelijk. Bij de ontwikkeling heeft Maan BioBased Products goed gekeken naar de meest gangbare trayafmetingen. Dat heeft geresulteerd in een basisassortiment met 10 standaard maten. Op de handige traycalculator op de website ziet u in één oogopslag welke maatvoering van de Growcoon past bij de traymaat die in uw bedrijf wordt gebruikt.
Welke Growcoon past in uw tray?

Nu ook online bestellen!
Met de introductie van een professionele website is ook de stap gezet naar een online bestelmodule. Zo kunt u heel makkelijk digitaal uw bestelling plaatsen via uw smartphone, tablet of pc.
Vragen of opmerkingen over de nieuwe website? Wij horen het graag. Neem contact met ons op
 
Sluiten
TRIAL
AANVRAAG
CONTACT
OPENEMEN
GA NAAR
HYDROPONICS