Klasmann-Deilmann en Maan Biobased Products presenteren Growcoon tijdens GreenTech 2018

‘The road to optimal growth’, dat is het thema waarmee Maan Biobased Products en Klasmann-Deilmann de Growcoon presenteren. Het thema verwijst naar de voordelen die het telen met de biologisch afbreekbare kweek- en zaadplug biedt. 
Daarnaast is het een verwijzing naar de krachtige samenwerking van ontwikkelaar en producent Maan en Klasmann-Deilmann, die verantwoordelijk is voor de wereldwijde verkoop  van de Growcoon. In de gecombineerde stand 11.316/11.317 presenteren zij samen de bijzondere kweek- en zaadplug. Tegelijkertijd presenteer Flier Systems een automatische dispenser voor de Growcoon in stand 11.312,  in de nabijheid van de Growcoon-stand.


REGISTREER JE VOOR 4 JUNI GRATIS ALS BEZOEKER
 
 


Geautomatiseerde productie Growcoon  
Automatiseerder voor de tuinbouwindustrie Flier Systems uit Barendrecht heeft zijn assortiment uitgebreid met een dispenser, waarin de biologisch afbreekbare kweek- en zaadplug Growcoon geautomatiseerd verwerkt wordt. Door deze uitbreiding draagt Flier Systems bij aan de snelle opmars van de in 2015 geïntroduceerde stek- en zaadplug. Flier verkoopt haar automatiseringsoplossingen wereldwijd.

Alle kennis bij elkaar
Flier Systems presenteert de automatische Growcoon Dispenser tijdens GreenTech 2018 in de Rai te Amsterdam, in stand 11.312. Dit evenement vindt plaats van 12 t/m 14 juni. Nabij de stand van Flier Systems bevindt zich de Growcoon-stand (stand nummer 11.316/11.317). In deze stand wordt de Growcoon gepresenteerd door Maan Biobased Products, ontwikkelaar en producent van het product, en Klasmann-Deilmann die de wereldwijde verkoop verzorgt. 
De totale Growcoon presentatie tijdens de GreenTech is in handen van Flier Systems, Klasmann-Deilmann en Maan. Als passende titel hebben zij ‘The road to optimal growth’ gekozen en door verschillende activiteiten rondom GreenTech geven zij dit thema vorm.

Optimale groei en gecombineerde technieken
‘The road to optimal growth’ is als thema gekozen, omdat de biologisch afbreekbare stek- en zaadplug bijdraagt aan een snelle, kwalitatieve en uniforme ontwikkeling van stekken en een optimale groei van de plant. De unieke producteigenschappen van de Growcoon worden versterkt door materiaal- en systeemleveranciers. Zij integreren de Growcoon in hun producten om de voordelen van de plug maximaal te benutten. In de Growcoon stand presenteren verschillende tray-, techniek- en systeemleveranciers de succesvolle integratie van de Growcoon in hun eigen producten.

Alles voor de plant
Door toepassing van de Growcoon worden gewassen snel uitgeleverd en realiseert de gebruiker uniforme groei. Daarnaast daalt de uitval in het kweekproces en worden productieprocessen efficiënter. Al deze voordelen komen tot stand bij de ontwikkeling van de Growcoon. Tijdens dit hele proces is één vraag echt belangrijk: wat is het beste voor de plant? Naast het compact samenbinden van de wortelkluit, de primaire functie van een stek- en zaadplug, creëert de Growcoon een 100% natuurlijke voedingsbodem. 

CONTACT MET KLASMANN-DEILMANN OVER DE GROWCOON

CONTACT MET FLIER SYSTEMS OVER AUTOMATISERING
 
Sluiten
TRIAL
AANVRAAG
CONTACT
OPENEMEN
GA NAAR
HYDROPONICS