Even kennismaken: Rob van der Meer

Rob van der Meer is afkomstig uit een traditionele tuinbouwregio in Nederland: het gebied rond Roelofarendsveen. Van oudsher werden hier aardbeien, augurken en peulen gekweekt, later vooral sierteeltgewassen, snijbloemen en potplanten. Tegenwoordig is Roelofarendsveen vooral bekend om de vele tulpen die van bol tot kleurige bossen worden geproduceerd in moderne bedrijven. Rob (54) woont er nog altijd, samen met zijn vrouw en twee dochters.
 

Zijn vader en de generaties ervoor waren kwekers. Ook Robs carrière begon in de kas, als potplantenteler, gevolgd door het kweken en vermeerderen van vaste planten en buitenbloemen. Zo ontwikkelde hij zijn groene vingers. Teelttechnische en managementopleidingen vergrootten zijn kennis.
 
Die bracht hij in als bedrijfsleider en verantwoordelijke voor de teelttechniek in diverse bedrijven, om uiteindelijk aan de slag te gaan als operationeel manager bij een productiebedrijf van groenten en kruiden. Is er een beter CV denkbaar om als commercieel productmanager bij Maan Biobased Products aan de slag te gaan?
 
Heeft u een vraag aan Rob?
Wilt u meer weten over de Growcoon? Of over de specifieke voordelen voor úw type teelt? Neem vrijblijvend contact op met Rob van der Meer. Hij helpt u graag verder!


Laat uw vraag hier achter en Rob geeft antwoord
 
Sluiten
TRIAL
AANVRAAG
CONTACT
OPENEMEN
GA NAAR
HYDROPONICS