De Growcoon in tray bestellen

Met de Growcoon werkt u efficiënter en duurzamer. Voordelen die ook al in de transportfase gelden: de Growcoon wordt compact bij u afgeleverd. Het product wordt gestapeld in dozen geleverd. Omdat veel klanten makkelijker werken met gevulde trays, biedt Klasmann-Deilmann sinds begin 2017 de mogelijkheid de Growcoon gevuld in tray te leveren. Ook kunt u ervoor kiezen om direct het substraat te laten afvullen.
 
Gevulde trays bestellen

Klasmann-Deilmann Benelux levert ook afgevulde trays met Growcoons. De trays kunnen eventueel worden afgevuld worden met een substraat. Alle 10 standaard maten Growcoon in combinatie met de betreffende tray kunnen worden geleverd met of zonder substraat.
 
Aantallen, levertijden en service

De trays zijn te bestellen per 100 stuks, geleverd op pallets van 200 stuks. De levertijd is 5 werkdagen. Deze service is met name voor u geschikt als het niet rendabel is of past binnen uw bedrijfsvoering om de Growcoon op uw eigen locatie af te vullen.
Meer informatie over het bestellen van Growcoon's in tray

Eigen Growcoon dispenser
Wilt u zelf de Growcoon vullen op uw eigen bedrijfslocatie? Dat kan: met de automatische Growcoon dispenser. Deze dispenser kunt u eenvoudig integreren in elke bestaande vul- of oppotlijn.
Meer informatie over de Growcoon-dispenser

 
Sluiten
TRIAL
AANVRAAG
CONTACT
OPENEMEN
GA NAAR
HYDROPONICS