De Growcoon geautomatiseerd vullen in de tray

Met de Growcoon werkt u efficiënter en duurzamer. Voordelen die ook al in de transportfase gelden: de Growcoon wordt compact bij u afgeleverd. Het product wordt gestapeld in dozen geleverd. De meest efficiënte manier om Growcoon te verwerken is door gebruik te maken van de automatische Growcoon dispenser.Growcoon dispenser
Werken met de Growcoon dispenser is makkelijk. U legt een stapel van Growcoons op de dispenser die deze automatisch ontstapelt en in de tray plaatst. Per handeling zet de dispenser een volledige rij Growcoons in de breedterichting van de tray. Het aantal gaten per rij bepaalt hierdoor de snelheid van de dispenser. Deze ligt tussen de 10.000 en 50.000 Growcoons per uur. De dispenser kan eenvoudig worden geïntegreerd in uw oppotlijn.
 
Maten
Er is een dispenser beschikbaar voor iedere maat Growcoon. Elke Growcoon afmeting vraagt weer een ander type dispenserunit. Wel is het verwisselen van units een optie. Zo kunt u op één dispenser meerdere maten Growcoons gebruiken.
 
Wat kost de Growcoon dispenser?

De investering in een Growcoon dispenser hangt af van de maatvoering en de specificaties. Daarom is de prijs voor elke situatie weer anders.

Wilt u een gespecificeerde offerte? Neem dan even contact op.
Vraag een offerte aan voor een Growcoon-dispener

Sluiten
TRIAL
AANVRAAG
CONTACT
OPENEMEN
GA NAAR
HYDROPONICS